Lahaneseverler toplansın, inanılmaz pratik bir kapuska tanımı veriyoruz! ?
Philips Çift Hazneli Airfryer’da Kapuska ve Soslu Kızarmış Ekmek Nasıl Yapılır?
![](https://381haberler.com.tr/wp-content/uploads/2025/01/oldukca-pratik-bir-tarif-philips-cift-hazneli-airfryerda-kapuska-ve-soslu-kizarmis-ekmek-nasil-yapilir-1-VYEvTDdS.jpg)
![](https://381haberler.com.tr/wp-content/uploads/2025/01/oldukca-pratik-bir-tarif-philips-cift-hazneli-airfryerda-kapuska-ve-soslu-kizarmis-ekmek-nasil-yapilir-2-xpcRXrQQ.jpg)
Kapuska
Malzemeler
-
1/2 lahana
-
1-2 adet karışık soğan
-
3-4 diş sarımsak
-
Zeytinyağı
-
Tuz, karabiber
-
Kırmızı biber
-
1 SB su
-
1/2 SB pirinç
-
1 YK domates salçası
Hazırlanışı
1. Lahanayı ince ince doğrayın. Bütün materyalleri güveç içinde karıştırın. Philips Çift Hazneli Airfryer’ın zerzevat ayarında denetimli pişirin.
Soslu Kızarmış Ekmek
Malzemeler
-
6 YK sıvı yağ
-
1 TK domates salçası
-
1/4 TK karabiber
-
1/2 TK kırmızı toz biber
-
1/2 TK pul biber
-
3-4 dilim ekmek
Hazırlanışı
1. Sos için gerekli materyalleri karıştırın. Ekmeklerin her tarafını sos ile kaplayın ve 160 derecede 10 dakika pişirin.
Afiyet olsun!
Bu tanımın detaylarını adım adım görmek isterseniz görüntümüzü izleyebilirsiniz ?